Kampen

28/02/2022 - 06/03/2022
28/02 - 04/03
6 - 14 jaar
Omnisportstage
Ben je een all-rounder? En doe je graag verschillende sporten? Dan kan je terecht in onze omnisportstage. Een dagje trampolinepark en een initiatie "padel" zijn inbegrepen!!
Mechelen - Arenal
Meer info
Afgelopen
NIEUW
28/02 - 04/03
8 - 14 jaar
PADEL-stage!
ARENAL, dat is niet alleen trampoline en omnisport. Nee, dat is eigenlijk een heuse padelclub. Een "padelstage" kon dus niet aan ons gamma ontbreken!! Dagelijks initiatielessen PADEL, in combinatie met heel wat andere leuke (omni)sporten! Een bezoek aan het trampolinepark inclusief! ;) 
Mechelen - Arenal
Meer info
Afgelopen
NIEUW
28/02 - 04/03
5 - 8 jaar
MKS - Multi KIDS stage!
Actieve kleuter? Multisporter? En was je nog iets te jong voor de hevige(re) omnisportstage? Ontdek je talenten en kwaliteiten in onze "Multi Kids Stage", een combinatie van Multimove, Multi Skillz en verschillende eenvoudige(re) omnisporten!! Oh ja... Net zoals bij de omnisportstage is een dagje trampolinepark en een initiatie "padel" inbegrepen!! ;)
Mechelen - Arenal
Meer info
Afgelopen
28/02 - 04/03
Kleuters
(w)onderwaterwereld
Ben jij ook zo benieuwd naar wat er onder water leeft? En wil je samen met ons op ontdekkingstocht naar de geheimen van de zee? Aarzel dan niet en schrijf je snel in. Vrijdag trekken we met z'n allen naar het zwembad om deze wonderen met eigen ogen te aanschouwen, dus vergeet dan zeker niet je zwembroek en je duikbril mee te nemen!
Mechelen - Coloma
Meer info
Afgelopen
28/02 - 04/03
Lagere School
JETI's ontsnappingskamer...
Oh nee! We zitten opgesloten in onze kamer!! Hoe geraken we hier nu nog uit? Ontcijfer samen het geheim en probeer zo snel mogelijk uit de kamer te geraken. Eens je alles door hebt, kan je misschien zelf zo'n ontsnappingskamer bouwen?!
Mechelen - Coloma
Meer info
Afgelopen